search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:41
MENU CLOSE

Γκουαρδιόλα: Κανένας δεν βοήθησε τη Μάντσεστερ Σίτι

21.02.2020 17:50
Θρήνος για τον Πεπ Γκουαρδιόλα - Έχασε τη μητέρα του από κορωνοϊό - Media

 

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι μετά την απόφαση από το Σώμα οικονομικού ελέγχου της UEFA, σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται τιμωρία αποκλεισμού για δύο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρόστιμο 30.000.000 ευρώ για παραβίαση των κανόνων του FFP.

Ο τεχνικός των Πολιτών, Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση απέναντι στην Λέστερ, όπως μεταδίδει το sport24.gr, μίλησε για το ζήτημα τονίζοντας πως ό,τι κέρδισε μέσα στο γήπεδο η ομάδα του, ήρθε μέσα από δουλειά.

“Δεν μπορείς να αλλάξεις τι σκέφτονται οι άλλοι. Ξέρω ότι δουλέψαμε σκληρά. Ό,τι κερδίσαμε αυτές τις σεζόν, κανένας δεν μας βοήθησε. Κάναμε μία καταπληκτική δουλειά μέρα με τη μέρα και τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε κάνει έφεση και θα δούμε τι θα γίνει” δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Στέρλινγκ, ο οποίος μίλησε με θαυμασμό για την Ρεάλ: “Οι παίκτες μου είναι ελεύθεροι να λένε ότι πιστεύουν. Δεν είμαστε εδώ να τους λέμε τι θα πουν. Είναι λογικό. Κάνει μία συνέντευξη σε ΜΜΕ της Μαδρίτης και μιλάει για τη Ρεάλ”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:40