search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:46
MENU CLOSE

Ρόδος: Ασελγούσε σε μαθητή με αντάλλαγμα… τσιγαριλίκια

21.02.2020 19:22
Ρόδος: Ασελγούσε σε μαθητή με αντάλλαγμα… τσιγαριλίκια - Media

 

Σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου παραπέμφθηκε με απευθείας κλήση της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου για την 7η Οκτωβρίου 2020 ένας 43χρονος, κάτοικος σε ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με την μορφή της προμήθειας και κατοχής και διάθεσης κατ’ εξακολούθηση αλλά και της ασέλγειας με ανήλικο παιδί έναντι υλικού ανταλλάγματος.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μια φορά, στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, μετά την απολογία του.

Στους αστυνομικούς παρουσιάστηκε συγκεκριμένα ένα 17χρονο αγόρι, μαθητής, που υποστήριξε ότι ένα μήνα ενωρίτερα ο 43χρονος ασέλγησε σε βάρος του σε κατάστημα ιδιοκτησίας του (σούπερ μάρκετ) δύο φορές με αντάλλαγμα να τον κεράσει “κάνναβη”.

Απολογούμενος ενώπιον της κ. Ανακρίτριας αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία δέκα χρόνια κάνει περιστασιακή χρήση ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Όπως είπε στις αρχές Νοεμβρίου 2016 γνώρισε σε ένα μπαρ τον ανήλικο ο οποίος τον πλησίασε και μίλησαν. Τότε, όπως υποστηρίζει, του εκμυστηρεύτηκε ότι του άρεσαν οι άνδρες και του είχε πει ότι ήταν 18 ετών. Ισχυρίστηκε ότι ο φερόμενος ως θύμα φλέρταρε μαζί του και την επόμενη ημέρα μετέβη στο κατάστημά του και ήπιαν ένα ποτό.

Την ίδια ημέρα τον ρώτησε αν κάνει χρήση φούντας και όταν του απάντησε καταφατικά, όπως ισχυρίστηκε, τότε εκείνος τον κέρασε πρώτος χασίς.
Μετά το δεύτερο ποτό την ίδια ημέρα του πρότεινε να ενεργήσει πεοθηλασμό και εκείνος δέχτηκε.

Δύο μέρες μετά, όπως ισχυρίζεται, ο νεαρός μετέβη εκ νέου στο κατάστημά του και τότε εκείνος τον κέρασε ένα τσιγαριλίκι και εν συνεχεία επανέλαβε την ερωτική πράξη με την θέλησή του.
Φεύγοντας, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, ο νεαρός του ζήτησε να προχωρήσουν την σχέση τους και εκείνος την επόμενη ημέρα του το αρνήθηκε και έκτοτε δεν τον ξαναενόχλησε, ενώ αυτοβούλως του παρέδωσε την μικροποσότητα που είχε για δική του χρήση.

Ο κατηγορούμενος, υποστήριξε ακόμη, ότι υπέγραψε την προανακριτική κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα χωρίς να την διαβάσει και ότι έκπληκτος ενημερώθηκε για το περιεχόμενό τους.
Υποστήριξε ακόμη ότι ο νεαρός πιέστηκε από τον πατέρα του και το οικογενειακό του περιβάλλον, μετά από φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στη Ρόδο, να καταθέσει εις βάρος του.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Άκης Δημητριάδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30