search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:27
MENU CLOSE

Τραυματίστηκε ο Λαμόνικα μετά από επίθεση στο ταξί των διαιτητών

22.02.2020 10:54
Τραυματίστηκε ο Λαμόνικα μετά από επίθεση στο ταξί των διαιτητών - Media

 

Άγνωστοι επιτέθηκαν στο ταξί που μετέφερε τους διαιτητές της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα, με συνέπεια να τραυματιστεί ο Λουίτζι Λαμόνικα. Στο νοσοκομείο ο Λαμόνικα, άνοιξε φάκελος από την αστυνομία.

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης μαζί με τον παρατηρητή Νίκο Πιτσίλκα, επιβιβάστηκαν σε ταξί για να μεταβούν στο ξενοδοχείο τους. Λίγο μετά τα σίδερα Χαλανδρίου όμως, υπήρξε επίθεση από άγνωστους, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα!

Το story έχει ως εξής: Οι δύο δράστες, που επέβαιναν σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού, χρησιμοποίησαν ένα αντίκειμενο και έσπασαν το πίσω τζάμι του ταξί. Ο πολύπειρος ρέφερι χρειάστηκε στη συνέχεια να πάει στο νοσοκομείο «Υγεία» για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τα θραύσματα του προκάλεσαν ευτυχώς έναν ελαφρύ τραυματισμό και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο, ενώ το πρωί του Σαββάτου (22/2) έφυγε από την χώρα μας, αφού πρώτα μετέβη με συνοδεία αστυνομίας στο αεροδρόμιο. Λίγο νωρίτερα, ο Λαμόνικα έδωσε κατάθεση στην Αθλητική Βία.

Οι αρχές έσπευσαν αμέσως στο σημείο όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα και μετά τις απαραίτητες καταθέσεις άνοιξε φάκελος για την υπόθεση. Στην περιοχή βρέθηκαν άμεσα επίσης οι Μάνος Παπαδόπουλος και Θάλεια Μήτση (υπεύθυνη για τα θέματα ασφαλείας της Euroleague).

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως το περιστατικό έγινε μακριά από το ΟΑΚΑ δεν συντρέχει λόγος τιμωρίας για τους «πράσινους», ωστόσο είναι δεδομένο ότι είναι ένα ντροπιαστικό περιστατικό που θα κάνει τον γύρο της Ευρώπης.

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:27