search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Στη ΓΑΔΑ η «Κελέση»

22.02.2020 12:42
ΕΛ.ΑΣ.: 35χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ  - Media

 

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκεται η προστατευόμενη μάρτυρας για την υπόθεση Novartis «Αικατερίνη Κελέση».

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως η ίδια επικοινώνησε τηλεφωνικά με το αρμόδιο Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων και ανακοίνωσε ότι βρίσκεται καθ΄ οδόν για την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μία ημέρα μετά τη διαβεβαίωση του Αρείου Πάγου ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίον θα καταθέσουν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. 

Υπενθυμίζεται ότι ο επίσης προστατευόμενος μάρτυρας, «Μάξιμος Σαράφης» μετά και την διαβεβαίωση του Αρείου Πάγου ότι θα καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή με τον τρόπο που θα επιλέξει ο ίδιος, δηλαδή εξ’ αποστάσεως και με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:27