search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:57
MENU CLOSE

Χίος: Αστυνομικός ξεγέννησε προσφυγοπούλα – «Ένιωθα σαν να κόβω καλώδιο με βόμβα» (Photo)

22.02.2020 13:00
Χίος: Αστυνομικός ξεγέννησε προσφυγοπούλα - «Ένιωθα σαν να κόβω καλώδιο με βόμβα» (Photo) - Media

 

Δεν είχε τις κατάλληλες γνώσεις ούτε του είχε ξανασυμβεί. Ο ειδικός φρουρός Γιώργος Μυστρίδης -ο οποίος υπηρετεί με τρίμηνη απόσπαση στη Χίο- κατάφερε να ξεγεννήσει μια προσφυγοπούλα από τη Συρία που έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο μωρό επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμος γιατρός. 

«Μόλις τη βάλαμε στο φορείο, περιμέναμε το ασθενοφόρο αλλά πέρασαν 20 λεπτά και φώναζε. Βάζω γάντια και βλέπω η κοιλιά χάνεται… Της βγάζω κατευθείαν το κολάν και βλέπω το παιδί να βγαίνει! Εκεί λειτουργείς μόνο με το ένστικτο. Το βγάζω και το βάζω πλάγια, το σηκώνω, το σκουπιζω όσο μπορώ… Και μόλις άρχισε και έκλαιγε, το έβαλα μέσα σε ένα μπουφάν», περιέγραψε στους συναδέλφους του ο αστυνομικός που είχε βραβευτεί στο παρελθόν από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Νίκος Δένδιας. 

Ωστόσο η περιπέτεια του δεν σταμάτησε εκεί. «Ευτυχώς ήρθε μια και μου ζήτησε ψαλίδι. Δεν είχαμε. Αλλά θυμήθηκα ότι έχω τον σουγιά που έχει ψαλίδι. Το φέρνω και μου λέει… κόψε. Τι να σας πω; Ένιωθα σαν να κόβω καλώδιο με βόμβα…», περιέγραψε ο Γιώργος Μυστρίδης.

Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΦΕΑΑ στο Facebook. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:56