search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:41
MENU CLOSE

Κακλαμάνης: Να δοκιμαστεί χωρίς παλινωδίες το σχέδιο για το προσφυγικό

22.02.2020 14:58
Κορωνοϊός-Κακλαμάνης: «Μια προίκα μέσα στην καταστροφή θα μείνει στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας» - Media

 

Ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους σχετικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό συνιστά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, τονίζει πως «το προσφυγικό διαπερνά οριζόντια και τον πληθυσμό και τους εκπροσώπους του. Κάνω έκκληση να πέσουν οι τόνοι και να τηρηθεί ψυχραιμία».

Σημειώνει πως η κυβέρνηση «έκανε διάλογο για το ζήτημα με τις τοπικές κοινωνίες» και υποστηρίζει ότι πρέπει «να δοκιμαστεί το σχέδιο της κυβέρνησης με μια προϋπόθεση. Ότι δεν θα υπάρχει παλινωδία της μπρος-πισω και ότι θα τηρηθεί η δέσμευση ότι θα κλείσει το αίσχος της Μόριας».

Ωστόσο, προσθέτει: «δεν μπορώ να πω ότι έχουν 100% άδικο οι κάτοικοι της περιοχής. Εδώ εμείς μιλάμε από τον αέρα και την ασφάλεια της Αθήνας».

«Ότι θα ξεκινήσει να γίνεται από τη Δευτέρα, δεν είναι προσπάθεια λύσης. Είναι προσπάθεια καλύτερης διαχείρισης του προβλήματος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα» συμπλήρωσε.

Novartis: Ο Άρειος Πάγος και το ενδιαφέρον των πολιτικών για την υπόθεση

Αναφορικά με το ζήτημα της Novartis και την προανακριτική επιτροπή που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει: «Να πάψει ο Άρειος Πάγος να κρύβεται και να δώσει λύση στο ζήτημα για τους προστατευόμενους μάρτυρες. Το αιτούμενο είναι να πάνε να καταθέσουν» είπε, ενώ επισήμανε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες». Ακόμα, έκανε λόγο πως «τα προβλήματα του Έλληνα είναι άλλα, δεν ασχολείται με την Novartis».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40