05/07/2020 13:28:22

Στην αντεπίθεση Χάρι και Μέγκαν: «Η λέξη Royal δεν ανήκει στην Ελισάβετ»

Στην αντεπίθεση Χάρι και Μέγκαν: «Η λέξη Royal δεν ανήκει στην Ελισάβετ»  - Media

 

Στην αντεπίθεση περνούν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ.

Το ζευγάρι απάντησε, μέσα από τον ιστότοπο sussexroyal.com, στο αίτημα της Ελισάβετ να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις λέξεις Sussex Royal στις δραστηριότητές τους.

«Δεν ανήκει στη βασίλισσα η λέξη Royal» φέρονται να είπαν και κακώς εκείνη απαιτεί να την εγκαταλείψουν.

Μάλιστα στη νέα τους ανακοίνωση επανέλαβαν τη δέσμευσή τους να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον εν λόγω τίτλο μετά την άνοιξη του 2020.  

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από εβδομάδες συνομιλιών μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αναφορικά με τον τρόπο που θα παρουσιάζονται στον κόσμο, στο μέλλον. 

«Συμφωνήθηκε ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός τους, όταν ανακοινωθεί επισήμως αυτήν την Άνοιξη, δεν θα ονομάζεται Sussex Royal Foundation», γνωστοποίησε εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν προτίθενται να χρησιμοποιούν το SussexRoyal σε οποιοδήποτε πεδίο μετά την Άνοιξη του 2020». 

Ο ιστότοπός τους ονομάζεται sussexroyal.com και είχαν αιτηθεί να κατοχυρώσουν ως εμπορικό σήμα τις φράσεις Sussex Royal και Sussex Royal Foundation για χρήση τους σε βιβλία, γραφική ύλη, ενδύματα όπως πιτζάμες και κάλτσες, φιλανθρωπικές εκστρατείες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.