search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:58
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην πολιτική ιστορία

23.02.2020 07:38
Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην πολιτική ιστορία - Media

 

Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τον Γιάνη Βαρουφάκη και το βιβλίο που γράφει και θα αφορά στα γεγονότα του Α’ Εξαμήνου της κυβέρνησης Τσίπρα μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο. 

«Η κυβέρνηση Τσίπρα το 2015 δεν είχε αντοχές. Άρχισε να εξαντλείται από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε», σημειώνει ο κ. Λαφαζάνης, το βιβλίο του οποίου θα αφορά στα γεγονότα του Α’ εξαμήνου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με την ενδεχόμενη δημοσιοποίηση των συνομιλιών του Eurogroup και τα σχετικά usb sticks του Γιάνη Βαρουφάκη είπε: «Πρέπει να δούμε τι περιλαμβάνουν. Όλο το πρόγραμμα των συνεδριάσεων του Eurogroup ή κάποια κομμάτια επιλεκτικά», ενώ προσθέτει ότι η δημοσιοποίησή τους «θα εκθέσει τον ίδιο τον Βαρουφάκη και την ελληνική κυβέρνηση. Και οι Γερμανοί θα εκτεθούν, αλλά ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται».

Μάλιστα έκανε λόγο για απροετοίμαστη κυβέρνηση και για μονομερείς ενέργειες του Γιάνη Βαρουφάκη. «Ξεκινάει το πρώτο Eurogroup και έρχεται η πρώτη μεγάλη οδυνηρή έκπληξη. Εκεί ο κ. Βαρουφάκης επεξέτεινε ενάντια στο πρόγραμμα που είχαμε την δανειακή σύμβαση του δευτέρου μνημονίου του Σαμαρά». 

«Έχω την υποψία ότι μάλλον μονομερώς κινήθηκε ο Βαρουφάκης. Γιατί από συνομιλία με τον Τσίπρα κατάλαβα ότι και αυτός εν μέρει αιφνιδιάστηκε», πρόσθεσε. 

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο Βαρουφάκης. Πιέστηκε; Θεώρησε ότι έπαιρνε έτσι μία ανάσα; Προετοιμαστείτε, τους έλεγα. Θα δεχτούμε πίεση από τους Ευρωπαίους. Όταν λες θα καταργήσω τα μνημόνια πρέπει να έχεις και ένα σχέδιο. Έγινε η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην πολιτική ιστορία της ανθρωπότητας», σημειώνει ακόμη ο κ. Λαφαζάνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:57