search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:39
MENU CLOSE

Ο Σάββας Πούμπουρας απαντά για τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου! «Δεν χρωστάω εξήγηση σε κανέναν»

23.02.2020 11:05
Ο Σάββας Πούμπουρας απαντά για τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου! «Δεν χρωστάω εξήγηση σε κανέναν» - Media

 

Όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τις φάρσες στο Best Friend’s Fear κλήθηκε να σχολιάσει -μεταξύ άλλων- ο Σάββας Πούμπουρας στο περιοδικό People του «Έθνους της Κυριακής». 

«Μολονότι έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα από τον Δεκέμβρη, πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν εμένα αλλά και το κανάλι και ζήτησαν να μην τους κάνουμε φάρσα. Υπάρχουν τέτοια περιστατικά.

Η Καινούργιου μού έκανε πλάκα και με ένα insta story, κάνοντας χιούμορ, μου είπε πως θα μου κάνει μήνυση αν της κάνω φάρσα. Δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός και κοιτάω πάντα να κάνω τη δουλειά μου. Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι πως αυτές οι εκπομπές αναπαράγουν και σχολιάζουν ό,τι γίνεται σε άλλες εκπομπές. To να λέει κάποιος κάτι για ένα concept και γιατί ένα κανάλι δεν κάνει κάτι για το συγκεκριμένο concept δεν με αφορά. Με την ίδια λογική μπορούν όλοι να βγουν και να τους κρίνουν όλους.

Δεν θα μπω ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω. Δεν χρωστάω εξήγηση σε κανέναν. Απλώς ακούω ευχάριστα τα σχόλια και γελάω. Τίποτα άλλο. Την Κατερίνα τη γνωρίζω πολλά χρόνια. Πάντα θα πούμε ένα “γεια” όταν συναντηθούμε. Αλλά να σου πω και κάτι; Πέρα από αυτό που είπε, έχει πει και πολλά θετικά για την εκπομπή και για φάρσες που της άρεσαν. Νομίζω πως η Κατερίνα είναι φαν της εκπομπής μας», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:39