search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:32
MENU CLOSE

Εκδικάζεται τη Δευτέρα η υπόθεση «ban» της ΠΑΕ Άρης από τη FIFA

23.02.2020 11:20
Εκδικάζεται τη Δευτέρα η υπόθεση «ban» της ΠΑΕ Άρης από τη FIFA - Media

 

Τη Δευτέρα θα εξεταστεί από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA το μεταγραφικό ban που έχει επιβληθεί στην ΠΑΕ Άρης, με τους «κιτρινόμαυρους»να επιχειρούν να αποδείξουν πως δεν υπάρχει σύνδεση με την προηγούμενη εταιρεία. Στο πλευρό του Άρη συντάσσεται και η ΕΠΟ.

Από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA πρόκειται να περάσει αύριο η ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση του μεταγραφικού BAN που έχει επιβληθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Την υπόθεση για την ομάδα του Άρη χειρίζονται οι νομικοί Κώστας Ζέμπερης και Παναγιώτης Μπιλίρης, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να αποδείξουν πως δεν υπάρχει καμία σχέση με την προηγούμενη ΠΑΕ και το ΑΦΜ της. Σύμμαχος του Άρη στην συγκεκριμένη… μάχη είναι η ΕΠΟ που επίσης έχει κληθεί για την έκδοση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι.

Επιπλέον ο Θόδωρος Καρυπίδης το τελευταίο διάστημα έχει κάνει διάφορες επαφές με κυβερνητικά στελέχη και περιμένει την ανάλογη συμπαράσταση ενόψει και της συνάντησης της κυβέρνησης με UEFA και FIFA. 

Δεν μπορεί υπολογιστεί με ακρίβεια το πότε θα βγει η απόφαση τη FIFA η οποία δεν αποκλείεται να εκδοθεί και μέσα στον Μάρτιο. 

Πηγή: sdna.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35