search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:25
MENU CLOSE

ΝΔ: Αυτά είναι τα οκτώ αιρετά μέλη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής

23.02.2020 15:01
Κορονοϊός: Οδηγίες στην Κ.Ο. της ΝΔ - Media

 

Τα οκτώ αιρετά μέλη που μαζί με τα ex officio απαρτίζουν τη νέα Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος εκλέχθηκαν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Οι εκλεγέντες είναι οι εξής:

α) Κοινοβουλευτικά μέλη

1. Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφαλά, βουλευτής Ιωαννίνων

2. Περικλής Μαντάς, βουλευτής Μεσσηνίας

3. Γιάννης Οικονόμου, βουλευτής Φθιώτιδας

4. Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης, βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών

β) Εξωκοινοβουλευτικά μέλη

1. Κώστας Αγοραστός, περιφερειάρχης Θεσσαλίας

2. Γιώργος Καρανίκας, πρόεδρος ΕΣΕΕ

3. Γιάννης Πολιτόπουλος, οικονομολόγος-επιχειρηματίας

4. Μαρία Σαρηγιαννίδου, δικηγόρος

Ta ex officio μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας είναι: Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και ‘Αδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδροι της ΝΔ, Γιώργος Στεργίου, Γραμματέας της ΠΕ, Σταύρος Καλαφάτης, γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Γιάννης Μπρατάκος, γενικός δ/ντης της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και Παύλος Μαρινάκης, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Μητσοτάκης: «Η κοινωνία γύρισε σελίδα» 

Νωρίτερα, κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης: «Νοικοκυριά και επιχειρήσεις πληρώνουν, πλέον, μικρότερο ΕΝΦΙΑ και λιγότερους φόρους και εισφορές. Ήδη, προχωρούν πολλές στρατηγικές επενδύσεις, πολλά έργα ΣΔΙΤ και 180 επιχειρηματικά σχέδια, ενταγμένα στον αναπτυξιακό νόμο. Σύνολο, 4,04 δισ. Όλα αυτά έφεραν ξανά στη χώρα τη διεθνή εμπιστοσύνη, κάτι που δεν ήταν καθόλου δεδομένο: Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ελλάδα δανείζεται με αρνητικό επιτόκιο. Και η οικονομία της συνεχώς αναβαθμίζεται. Το στοιχείο αυτό είναι καθοριστικό για την παρούσα συγκυρία, αλλά και για το μέλλον. Γιατί η διεθνής αξιοπιστία της οικονομίας μας είναι η προϋπόθεση για τη διεκδίκηση μικρότερων πλεονασμάτων και, συνεπώς, για την άσκηση δίκαιης και αποτελεσματικής κοινωνικής πολιτικής. Αλλά και το θεμέλιο για την ανάπτυξη, όλα τα επόμενα χρόνια». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:25