search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:59
MENU CLOSE

«Θέλουμε την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη» τόνισε ο Σαμαράς

15.06.2012 20:05

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μιλώντας στο Σύνταγμα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ενώ αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στο δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times.

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μιλώντας στο Σύνταγμα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ενώ αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στο δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times.

«Πρόκειται για στημένο δημοσίευμα κάποιων που θέλουν την Ελλάδα έξω από το ευρώ. Εμείς αυτό το παιχνίδι δεν το παίζουμε. Θέλουμε την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη. Είναι παιχνίδια ξένων εντύπων. Υποδείξεις και στημένες προβοκάτσιες να τις κάνουν αλλού. Τα δημοσιεύματα αυτά βοηθάνε τον ΣΥΡΙΖΑ και το λόμπι της δραχμής. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας βγάλει από την Ευρώπη, να παίζει παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας, δεν θα αφήσουμε την χώρα ξέφραγο αμπέλι για κάθε παράνομο για κάθε λαθρομετανάστη» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας ότι θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του «για ανάπτυξη και για δουλειές για τα νέα παιδιά».

Τέλος ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι οι εκλογές είναι κρίσιμες και θα παιχθούν μέχρι την τελευταία κάλπη σημειώνοντας ακόμη ότι τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά αλλά δεν έχει κριθεί τίποτε και ζήτησε από τους Έλληνες να πάρουν την μοίρα τους στα χέρια τους και να ψηφίσουν και με το μυαλό και με την καρδιά.

(Το βίντεο είναι από το real.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15