search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:10
MENU CLOSE

Αίγυπτος: Στην Εντατική ο Χόσνι Μουμπάρακ

23.02.2020 16:53
Αίγυπτος: Στην Εντατική ο Χόσνι Μουμπάρακ - Media

 

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας βρίσκεται ο έκπτωτος Πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, όπως δηλώνει ο γιος του Αλαά Μουμπάρακ.

Το θέμα καταγράφει και ο αιγυπτιακός Τύπος. Στα ρεπορτάζ, τονίζεται ότι ο 91χρονος Μουμπάρακ υπεβλήθη σε εγχείρηση στις 24 Ιανουαρίου, με τη μετεγχειριτική του κατάσταση να θεωρείται τότε «σταθερή», χωρίς όμως να δίνονται άλλες λεπτομέρειες από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Σε μήνυμά του, όμως, μέσω Twitter, ο γιος του Αλαά τονίζει ότι ο Χόσνι Μουμπάρακ παραμένει ακόμη και σήμερα σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όπως γράφει η «Αλ Αχράμ», «ο Μουμπάρακ εκδιώχθηκε από μία λαϊκή εξέγερση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2011. Ο Μουμπάρακ κυβέρνησε την Αίγυπτο αυταρχικά από το 1981 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2011».

Χθες, Σάββατο, το Ποινικό Δικαστήριο του Καΐρου απήλλαξε τους γιους του, Αλαά και Γκαμάλ Μουμπάρακ, από τις κατηγορίες τους στην υπόθεση «χειραγώγησης του χρηματιστηρίου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09