search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:04
MENU CLOSE

«Η Ουχάν είναι σαν την Αθήνα τον Δεκαπενταύγουστο»: Τι λέει ο Έλληνας που γύρισε από την Κίνα (Video)

23.02.2020 20:41
«Η Ουχάν είναι σαν την Αθήνα τον Δεκαπενταύγουστο»: Τι λέει ο Έλληνας που γύρισε από την Κίνα (Video) - Media

 

Το πως βίωσε την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ουχάν περιέγραψε στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA o επιχειρηματίας Γιάννης Μερσινιάς, ο οποίος επαναπατρίστηκε στις 9 Φεβρουαρίου από την Κίνα και μπήκε σε καραντίνα στο Νοσοκομείο Σωτηρία για 14 μέρες. «Καραντίνα σημαίνει να είσαι σε ένα δωμάτιο μόνος σου, να βλέπεις μόνο τις νοσηλεύτριες και τους γιατρούς να μπαίνουν μέσα με ειδικές στολές και απεριόριστο ελεύθερο χρόνο. Άλλες 15 μέρες ήμουν σε καραντίνα και στην Κίνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μερσινιάς.

«Η Ουχάν ήταν μία άδεια πόλη, σαν την Αθήνα τον δεκαπενταύγουστο. Χωρίς να κινείται πολύ κόσμος, χωρίς πολλά αυτοκίνητα, τα μαγαζιά ήταν κλειστά . Όταν πήγα εκεί, είχα μία ενημέρωση ότι κάτι υπάρχει… ήξερα ότι υπάρχει ένας ιός αλλά ξέφυγε από τον έλεγχο», πρόσθεσε.

Πηγή: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15