search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:08
MENU CLOSE

Κρήτη: Δεν τα κατάφερε ο 27χρονος ντελιβεράς – Πέθανε μετά από 4 μήνες στην εντατική

24.02.2020 06:20
Κρήτη: Δεν τα κατάφερε ο 27χρονος ντελιβεράς - Πέθανε μετά από 4 μήνες στην εντατική - Media

 

Μετά από περισσότερους από 4 μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο νεαρός Δημήτρης, τελικά, δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη με τη ζωή, «βυθίζοντας» στο πένθος την οικογένειά του.

Πρόκειται για τον 27χρονο ντελιβερά, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις 7 Οκτωβρίου στην περιοχή των Μεσσαμπελιών στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο νεαρός διανομέας, ο οποίος βρισκόταν εν ώρα εργασίας τη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα, «πάλεψε» για τη ζωή του, ωστόσο, περίπου στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή η δικοί του του: Η μητέρα και ο πατέρας του, η σύντροφός του – η οποία, μάλιστα, περίμενε και το πρώτο τους παιδάκι – καθώς και οι συνάδελφοί του, οι διανομείς του Ηρακλείου τον στήριξαν με όλη τους την ψυχή σε αυτή τη μεγάλη, αλλά άνιση «μάχη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:07