search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:06
MENU CLOSE

YFSF: Άργησε να πάει στην κριτική επιτροπή ο Ευρωβουλευτής Γ. Γεωργούλης – Γιατί καθυστέρησε (Video)

24.02.2020 10:31
Γεωργούλης για Ευρωβουλή και Joker: Άλλοι Βουλευτές κάνουν παιδιά, εγώ είμαι...ηθοποιός - Media

 

Καθυστερημένος έφτασε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος ήταν απών κατά την έναρξη το σόου με την Μαρία Μπεκατώρου να εξηγεί πως ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κριτής ήταν «στο εξωτερικό και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων θα καθυστερήσει». 

Δεν γνωρίζουμε αν ο λόγος που απουσίασε ο κ. Γεωργούλης ήταν υποχρεώσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο ή άλλες υποχρεώσεις που μπορεί να είχε. 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερε τελικά να φτάσει και να καθίσει στην καρέκλα του στην κριτική επιτροπή και από εκεί παρακολούθησε τις τέσσερις από τις δέκα εμφανίσεις των παικτών, ωστόσο παρόλο που έκρινε αυτές τις τέσσερις, δεν τις βαθμολόγησε καθώς θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους έξι. 

Πάντως, η επιλογή του κ. Γεωργούλη να συμμετέχει στο ριάλιτι μιμήσεων παρά την εκλογή του στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάτι που αναστάτωσε πολύ κόσμο και προκάλεσε αντιδράσεις. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03