search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:31
MENU CLOSE

Στο σφυρί βγαίνει το φωτογραφικό αρχείο της Ελευθεροτυπίας

24.02.2020 11:04
Στο σφυρί βγαίνει το φωτογραφικό αρχείο της Ελευθεροτυπίας  - Media

 

Σήμερα Δευτέρα θα λάβει χώρα η εκποίηση του φωτογραφικού αρχείου της Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις, που εξέδιδε την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Οι φωτογραφίες που αποτελούν τμήμα της πτωχευτικής περιουσίας της πτωχευμένης εταιρείας θα εκπλειστηριαστούν ως σύνολο με τιμή πρώτης προσφοράς περίπου 1,9 εκατ. ευρώ.

Την ίδια μέρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα εκποιηθεί ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός της Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις, που βρίσκεται στο βιομηχανοστάσιο Κορωπίου, με τιμή πρώτης προσφοράς της τάξης των 410.000 ευρώ.

Εάν ο πλειστηριασμός δεν στεφθεί με επιτυχία, θα επαναλαμβάνεται κάθε Δευτέρα, ωσότου να προκύψει πλειοδότης. Μένει να φανεί ποιος θα αποκτήσει το φωτογραφικό αρχείο της εφημερίδας, το οποίο, αν μη τι άλλο, παρουσιάζει σημαντικό ιστορικό ενδιαφέρον.

Αυτό με δεδομένο ότι στο παρελθόν υπήρξε απόπειρα να βγουν στο σφυρί τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία, αλλά η διαδικασία υπήρξε άγονη. Αυτή είναι η αιτία για την οποία η τιμή εκκίνησης για τα δύο assets αντιστοιχεί στα 2/3 της αξίας εκτίμησής τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26