search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:55
MENU CLOSE

Κέρκ Νταγκλας: Ούτε δολάριο δεν άφησε στον γιο του Μάικλ

24.02.2020 11:46
Κέρκ Νταγκλας: Ούτε δολάριο δεν άφησε στον γιο του Μάικλ   - Media

 

Ούτε ένα δολάριο από την τεράστια περιουσία του δεν άφησε ο Κερκ Ντάγκλας στον γιο του Μάικλ στη διαθήκη του.

Γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση όσο ήταν εν ζωή ο θρύλος του Χόλιγουντ, που πέθανε πλήρης ημερών σε ηλικία 103 ετών στις 5 Φεβρουαρίου, άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του των 80 εκατ. δολαρίων στο Douglas Foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ιδρύσει πριν από περίπου έξι δεκαετίες, όπως αναφέρει η The Mirror.

Μεταξύ των ωφελούμενων από τη δράση του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος είναι το Νοσοκομείο Παίδων του Λος Αντζελες, το παιδικό Κεντρο Κερκ & Άννα Ντάγκλας, το Πανεπιστήμιο St Lawrence, που μοιράζει υποτροφίες σε φοιτητές μειονοτήτων και από πτωχά λαϊκά στρώματα, καθώς και το Westwood’s Sinai Temple στο Λος Άντζελες και το Culver City’s Kirk Douglas Theatre, ένα πλήρως ανακαινισμένο κινηματογράφο στο Κάλβερ Σίτι που διαμορφώθηκε σε χώρο για live shows.

Ο Κερκ Ντάγκλας δεν άφησε, ωστόσο, τίποτε στον αγαπημένο γιο του Μάικλ, που ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πατέρα του στις αρχές του μήνα. Ωστόσο, τα χρήματα από την κληρονομιά δεν θα λείψουν στον Μάικλ, η περιουσία του οποίου εκτιμάται περίπου στα 300 εκατ. δολάρια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15