search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:46
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Συνεδριάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων – «Συναγερμός» λόγω Ιταλίας

24.02.2020 13:13
Συστάθηκε Εθνική Επιτροπή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού - Media
 
Οι δραματικές εξελίξεις στην Ιταλία, όπου αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα κορωνοϊού, φαίνεται ότι χτυπούν καμπανάκι και στην Αθήνα.
 
Έτσι, εκτακτη σύσκεψη πραγματοποιεί στις 4 το απόγευμα η επιτροπή λοιμωξιολόγων στο υπουργείο Υγείας, με θέμα την επιδημία του κορωνοϊού ύστερα από την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου.
 
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των λοιμοξιολόγων θα ακολουθήσουν επίσημες δηλώσεις από τον γιατρό και επιστημονικό συνεργάτη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Σωτήρη Τσιόδρα.
 
Νωρίτερα, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ήταν κατηγορηματικός ότι η Ελλάδα είναι θωρακισμένη απέναντι στην κρίση του κορωνοϊού
 
Από την πλευρά της, τη λέξη «πρόληψη» ζήτησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως να κρατήσουν οι πολίτες για το θέμα αντιμετώπισης της κρίσης με τον κορωνοϊό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:46