search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:50
MENU CLOSE

Μπακογιάννης προς οδηγούς για το παρκάρισμα: Μη μας… γράφετε, να μη σας γράφουμε

24.02.2020 13:19
Λαϊκή Συσπείρωση: Όχι στην επέκταση της ελεγχόμενης στάθμευσης σε Μετς, Μακρυγιάννη, Ιλίσια - Media
 
«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Για να μην σας γράφουμε, μη μας γράφετε!» λέει ο δήμαρχος Αθηναιων Κώστας Μπακογιάννης στο βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτρέποντας τους οδηγούς να χρησιμοποιούν την εφαρμογή του Δήμου myAthensPass που δίνει την δυνατότητα σε όσους κινούνται στους δρόμους της Αθήνας να σταθμεύουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου χωρίς να αναζητούν κάρτες στάθμευσης.
 
«Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να παίρνετε τον χώρο σας στην ελεγχόμενη στάθμευση. Ας κάνουμε τις ζωές όλων μας λίγο καλύτερες» προσθέτει ο δήμαρχος Αθηναίων.
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, με την εφαρμογή myAthensPass που αναπτύχθηκε από τη ΔΑΕΜ ΑΕ, την Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Πληροφορικής του Δήμου Αθηναίων, ο οδηγός/χρήστης της εφαρμογής μπορεί να αγοράσει ηλεκτρονικά, γρήγορα και εύκολα, χρόνο στάθμευσης για το αυτοκίνητό του από όπου και αν βρίσκεται.
 
«Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενσωματώνει στην καθημερινότητα των χρηστών την ευκολία της διαδικασίας, την αξιοπιστία και την αμεσότητα των πληρωμών, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για να παρκάρουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Εξυπηρετεί ήδη περισσότερους από 30.000 χρήστες για 3.500 θέσεις επισκεπτών σε όλο το δίκτυο ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα. Είναι διαθέσιμη στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα και η ΔΑΕΜ το επόμενο διάστημα σχεδιάζει την προσθήκη νέων δυνατοτήτων ώστε να γίνει ακόμα περισσότερο λειτουργική και χρήσιμη.
 
Τα βήματα είναι απλά
 
– Εγκατάσταση: Αναζήτησε το «myAthensPass» στο Play Store για συσκευές Android ή στο App Store για συσκευές iOS και εγκατάστησέ τη στο smartphone σου.
 
– Εγγραφή & Είσοδος: Ακολούθησε τις οδηγίες και συμπλήρωσε τα στοιχεία που θα ζητηθούν, ώστε να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου.
 
– Προσθήκη κάρτας αγορών: Στο μενού πορτοφόλι εισάγεις τα στοιχεία της τραπεζικής σου κάρτας (debit, credit ή prepaid).
 
– Αγορά εισιτηρίου: Αγόρασε το επιθυμητό ποσό από €0,5 έως €20.
 
– Ενεργοποίηση στάθμευσης: Εντόπισε τη θέση σου στον χάρτη, επίλεξε τον χρόνο στάθμευσης (30′-180′), εισάγεις τον αριθμό πινακίδας του οχήματός σου (Ελληνικές και πινακίδες εξωτερικού) χωρίς κενό ή παύλα και ενεργοποιείς τη στάθμευσή σου!
 
– 10′ πριν λήξει ο χρόνος στάθμευσής σου, ενημερώνεσαι από την εφαρμογή με ειδοποίηση (notification) ώστε να τον ανανεώσεις με μία μόνο κίνηση, σε περίπτωση που το επιθυμείς!».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:45