search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:26
MENU CLOSE

Ρωσίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες της και ρίχνει το ίντερνετ (Photos)

24.02.2020 13:49
Ρωσίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες της και ρίχνει το ίντερνετ (Photos) - Media

 

Η Anzhelika Timanina, είναι μια αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης και μέλος της εθνικής ομάδας της Ρωσίας. Η Anzhelika έχει καλογυμνασμένο κορμί και όμορφο πρόσωπο ενώ οι ακόλουθοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πάρα πολλοί.

Στις 23 Φεβρουαρίου στη Ρωσία γιορτάζουν την «ημέρα της πατρίδας» η οποία είναι αφιερωμένη σε όλους τους άνδρες που έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους στο στρατό. Αυτή τη μέρα η Anzhelika επέλεξε να ανεβάσει μια γυμνή φωτογραφία της στο instagram και να ευχαριστήσει όλους τους άνδρες της χώρας της που «αγαπούν και προσέχουν τις γυναίκες». Η ανάρτηση της αυτή έριξε το instagram και μόνο σε ελάχιστα λεπτά τα like ξεπέρασαν τις 6.000.

Η Anzhelika έχει κατακτήσει το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2012 ενώ έχει και δυο πανευρωπαϊκούς τίτλους. Μετά την απόσυρση της από τη συγχρονισμένη κολύμβηση, το πάθος της είναι πλέον το σέρφινγκ. Φοράει το στενό της μαγιό και βουτάει μαζί με τη σανίδα της στα αφρισμένα κύματα. Η ομοσπονδία του αθλήματος την προσκάλεσε να συμμετέχει με τα χρώματα της χώρας στο σερφ στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Η Anzhelika το σκέφτεται θετικά και ήδη έχει αρχίσει εντατικές προπονήσεις.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дорогие мальчики, с 23 февраля Вас ! Защищайте нас, милых и слабых девочек !!)) #23февраля

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelika Timanina (@angelikatimanina) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Меня бесит безответственность. Когда ты договариваешься о чём-то, строишь планы, меняешь маршруты, а тебе в итоге говорят слово “нет”. Хотя было слово “да“. Просто передумали люди, договорились обо всём, а потом передумали. Обидно и смешно. Смешно, потому что ты уже перевернула всё с ног на голову. А обидно, потому что ты дура. 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelika Timanina (@angelikatimanina) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My muscle energy for @voguerussia  Почти целый месяц ждала хорошие волны, уже отчаялась и перестала ждать. И сегодня, совершенно случайно – 2 трубы подряд !!!!  прям технично всё получилось, как я давно мечтала и хотела  заехала в одну, выехала, заехала наверх – и открылась вторая Такой кайф, прям чувствую прогресс от каждой поездки. Горжусь собой, вот ..  #barrelsforbreakfest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelika Timanina (@angelikatimanina) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Посмотрите-ка, кто вернулся #ladydior

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelika Timanina (@angelikatimanina) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22