search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:56
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Πανικός στην Ιταλία – Προς αναβολή το ντέρμπι Γιουβέντους – Ίντερ

24.02.2020 13:53
Ποδοσφαιρική βραδιά με Serie A και Championship - Media

 

Οι ποδοσφαιρικές αρχές της Ιταλίας εξετάζουν την αναβολή της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, από την οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι Γιουβέντους – Ίντερ.

Το μέτρο της αναβολής της επόμενης αγωνιστικής (26ης) του ιταλικού πρωταθλήματος εξετάζουν οι αρμόδιες αρχές στην Ιταλία, όπου ο νέος κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση.

Την Κυριακή, οι ποδοσφαιρικές αρχές προχώρησαν στην αναβολή τεσσάρων αναμετρήσεων της «Serie A», ενώ για το προσεχές Σαββατοκύριακο εξετάζεται η αναβολή όλη της αγωνιστικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την 26η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ, το οποίο όμως βρίσκεται στον «αέρα»

«Δεν νομίζω ότι θα είμαστε σε θέση να πούμε πως όλα είναι καλά μέσα σε μια εβδομάδα. Εξετάζουμε τα πάντα και βολιδοσκοπούμε την κατάσταση καθημερινά. Ίσως χρειαστεί ν’ αναβάλουμε ολόκληρη την αγωνιστική» δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε.

Την ίδια ώρα, χωρίς θεατές αναμένεται να διεξαχθούν οι προσεχείς αναμετρήσεις των ιταλικών ομάδων σε Champions League και Europa League.

Μάλιστα, η Λουντογκόρετς – αντίπαλος της Ίντερ στη φάση των «32» του Europa League – έχει ζητήσει διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια της αποστολής, η οποία θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για τον επαναληπτικό αγώνα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:55