search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:48
MENU CLOSE

Βελτιωμένος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες έως την Τετάρτη – Επιδείνωση από την Πέμπτη

24.02.2020 13:55
Alert από Κολυδά: Έρχεται μίνι καύσωνας - Media

 

Σήμερα Δευτέρα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν μέχρι τοπικά 7 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 25-02-2020

Όπως αναφέρει το news247 γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Το βράδυ στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τη νύχτα στα βορειοδυτικά είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση του καιρού
Η πρόγνωση του καιρού

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-02-2020

Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά, όπου το βράδυ θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και από το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση του καιρού
Η πρόγνωση του καιρού

ΠΕΜΠΤΗ 27-02-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 8 μποφόρ οι οποίοι γρήγορα από τα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Η πρόγνωση του καιρού
Η πρόγνωση του καιρού

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-02-2020

Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Βαθμιαία όμως στα δυτικά θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6, πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Η πρόγνωση του καιρού
Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού
Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και λίγες βροχές την Πέμπτη

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη με λίγες βροχές την Πέμπτη και με θερμοκρασίες περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου έως την Τετάρτη και πτώση την Πέμπτη στους 12 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:47