search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν – Πιθανή συνάντηση με Μητσοτάκη

24.02.2020 16:25
Στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν - Πιθανή συνάντηση με Μητσοτάκη - Media

 

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον οποίο και υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος.

Στο πρώτο του ταξίδι στην Ελλάδα από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της UEFA, ο κ. Τσέφεριν συνοδεύεται από τον διευθυντή του τμήματος Εθνικων Ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς και αλλά υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Στην Αθήνα αναμένονται και ο αντιπρόεδρος της FIFA κ. Γκρεγκ Κλαρκ, που θα ταξιδέψει μαζί με τη διευθύντρια του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της παγκόσμιας ομοσπονδίας κα Έμιλι Σο.

Η επίσημη συνάντηση των προέδρων UEFA και ΕΠΟ έχει οριστεί για τις 7.00 το απόγευμα, στην οποία θα παρευρεθούν, πλην των κ κ. Κλαρκλ, Λάκοβιτς και της κ. Σο, οι κ.κ Χέρμπερτ Χούμπελ και Πετρ Φουσεκ. Στο διάστημα παραμονής του στην Ελλάδα, ο κ. Τσέφεριν αναμένεται να έχει συναντήσεις και με κυβερνητικά στελέχη, όπως ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, εδώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο συνάντησής του ακόμα και με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:50