search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:21
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Με τρένο από την Αθήνα και μέσα σε βαλίτσα μετέφεραν 13 κιλά ηρωίνης (Photo)

25.02.2020 07:29
Θεσσαλονίκη: Με τρένο από την Αθήνα και μέσα σε βαλίτσα μετέφεραν 13 κιλά ηρωίνης (Photo) - Media

 

Mε τρένο και σε μία βαλίτσα κουβαλούσαν δύο αλλοδαποί 26 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 13 κιλών και 137 γραμμαρίων και 3 δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 879 γραμμαρίων.

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Ο.Σ.Ε. στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά την αποβίβασή τους από το τρένο.

Μετά από έλεγχο από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην βαλίτσα τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 26 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 13 κιλών και 137 γραμμαρίων και 3 δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 879 γραμμαρίων.

Επιπλέον στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Σύμφωνα με τις αρχές οι δύο δράστες εντάσσονται σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ψυχοτρόπων ουσιών

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:20