search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Τρέλα στη Συρία: Τουρκικό άρμα… κυνηγά τανκ του Άσαντ (Video)

25.02.2020 15:46
Τρέλα στη Συρία: Τουρκικό άρμα... κυνηγά τανκ του Άσαντ (Video) - Media
 
Βίντεο του τουρκικού πόρταλ Havadis Haber, που δείχνει τουρκικό τεθωρακισμένο να κυνηγάει ένα τανκ των δυνάμεων του Μπασάρ αλ Άσαντ στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας είδε την Τρίτη το φως της δημοσιότητας.
 
Μάλιστα, αν δεν επρόκειτο για μια αιματηρή σύγκρουση στη Συρία, το όλο σκηνικό θα θύμιζε κάτι από τρελό κυνηγητό slapstick ταινίας.
 
Πρόκειται για ένα τουρκικής κατασκευής τανκ ΖΜΑ-15 που διακρίνεται να κυνηγάει ένα σοβιετικής κατασκευής τεθωρακισμένο Τ -72 των συριακών δυνάμεων.
 
Με το «κυνηγητό» των δύο τανκ μέσα στους ελαιώνες του χωριού Νεϊράμπ στην επαρχία Ιντλίμπ να θυμίζουν ταινία, ή και κωμωδία.
 
Το βίντεο τράβηξε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Μόλις το συριακό τανκ πλησιάζει το χωριό, το τουρκικό το αντιλαμβάνεται και τότε αρχίζει το απίστευτο κυνηγητό.
 

Πηγή: skai.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:14