07/04/2020 21:15:23

Όσκαρ γκαντεμιάς: Και του είπε όχι σε πρόταση γάμου και του πέταξε το δαχτυλίδι σε ενυδρείο με ψάρια - Βούτηξε να το πιάσει (Video)

Όσκαρ γκαντεμιάς: Και του είπε όχι σε πρόταση γάμου και του πέταξε το δαχτυλίδι σε ενυδρείο με ψάρια - Βούτηξε να το πιάσει (Video) - Media

 

Η τύχη του, του γύρισε την πλάτη όχι μια αλλά δυο φορές μέσα σε ένα απόγευμα. Ο άνδρας αποφάσισε να κάνει πρόταση στη σύντροφο του μέσα στο εμπορικό κέντρο «Almi» στην πόλη Gomel στη Λευκορωσία. Δυστυχώς για εκείνον η σύντροφος του όχι μόνο αρνήθηκε επιδεικτικά αλλά και εκνευρίστηκε για την πρόταση. Έπιασε το δαχτυλίδι και το πέταξε μέσα σε ένα μεγάλο ενυδρείο. Στη συνέχεια γύρισε την πλάτη στον γονατισμένο άνδρα και έφυγε από το εμπορικό κέντρο.

Ο άνδρας δεν ήξερε τι να πρωτοκάνει. Να λυπηθεί που του είπε όχι η γυναίκα που αγαπούσε και που ήθελε να γεράσει μαζί της, ή να λυπηθεί για τα χρήματα που έδωσε για το μονόπετρο.

Επικράτησε η λογική και πριν προλάβει κάποιο από τα μεγάλα ψάρια που ήταν στο ενυδρείο να φάει το δαχτυλίδι, εκείνος, με τα ρούχα του και τα παπούτσια του έκανε μια μεγαλειώδη βουτιά στο νερό για να πιάσει το δαχτυλίδι.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.