search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:03
MENU CLOSE

O Raf Simons στο δυναμικό του οίκου Prada

26.02.2020 07:38
O Raf Simons στο δυναμικό του οίκου Prada - Media

 

Μετά από μήνες εικασιών, ανακοινώθηκε ότι ο Raf Simons ενώνει τις δυνάμεις του με τον οίκο Prada.

Ο Βέλγος σχεδιαστής – ο οποίος έχει σχεδιάσει για τον Jil Sander, τον Christian Dior και τον Calvin Klein – θα αναλάβει τον ρόλο του συνδιευθυντή δημιουργικού μαζί με τη Miuccia Prada με ίσες ευθύνες για τη λήψη αποφάσεων στον τομέα ευθύνης τους, ένα αντισυμβατικό σχήμα.

Ο διορισμός θα τεθεί σε ισχύ στις 2 Απριλίου του 2020.

Η πρώτη συλλογή που θα παρουσιάσουν μαζί θα είναι η γυναικεία για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, που θα παρουσιαστεί στο Μιλάνο τον Σεπτέμβριο.

Ο Raf Simons, ο οποίος θα συνεχίσει να σχεδιάζει για την ομώνυμη ετικέτα ανδρικών ενδυμάτων, είναι το πρώτο μεγάλο ταλέντο στο σχεδιασμό ενδυμάτων, εκτός της οικογένειας Prada που εντάσσεται στον οίκο από την ίδρυσή του.

Το 1978, η Miuccia Prada κληρονόμησε το brand κατασκευής αποσκευών και το μετέτρεψε σε μια παγκόσμια μάρκα μόδας με τα δημιουργικά της σχέδια, ξεκινώντας με το λανσάρισμα του πρώτου επιτυχημένου σχεδίου τσάντας της εταιρείας – το 1985, και μια συλλογή ρούχων ready-to wear που ξεκίνησε το 1989.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:01