search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:15
MENU CLOSE

Κρήτη: Αυτοκτόνησε μέσα στο θερμοκήπιό του

26.02.2020 09:56
Κρήτη: Αυτοκτόνησε μέσα στο θερμοκήπιό του - Media

 

Τέλος στη ζωή του έδωσε, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ένας 50χρονος άνδρας στη Γαλιά του Δήμου Φαιστού. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν απαγχονισμένο συγγενικά του πρόσωπα στο θερμοκήπιο που διατηρούσε.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο μεταφέροντας τον 50χρονο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του, σύμφωνα με το cretalive

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 50χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που πρόκειται να διενεργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από το περιβάλλον του ο 50χρονος δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ δεν βρέθηκε σημείωμα που να αποσαφηνίζει τα αίτια της απόφασής του.

Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε ένα 24ωρο που σημειώνεται στην Κρήτη. Όπως έχει γράψει το cretalive, τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 27χρονος τουρίστας έπεσε στο κενό από την ταράτσα κτιρίου στη Νέα Αλικαρνασσό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:14