search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:17
MENU CLOSE

Οι τελευταίες μέρες του Κώστα Βουτσά στο νοσοκομείο: Τι αποκάλυψε η Αλίκη Κατσαβού (Video)

26.02.2020 10:04
Οι τελευταίες μέρες του Κώστα Βουτσά στο νοσοκομείο:  Τι αποκάλυψε η Αλίκη Κατσαβού (Video) - Media

 

Στον αέρα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε η Αλίκη Κατσαβού και χήρα του Κώστα Βουτσά ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή ξημερώματα της Τετάρτης στο νοσοκομείο Αττικόν.

Η γυναίκα που έμεινε στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια του αείμνηστου ηθοποιού φέροντας, μάλιστα, στον κόσμο το παιδί του, Φοίβο μίλησε για τις τελευταίες αυτές ημέρες στο νοσοκομείο. Όπως τόνισε ,η ίδια είχε την ελπίδα ότι ο Κώστας Βουτσάς θα καταφέρει και αυτήν τη φορά, κάτι που επιθυμούσε πολύ κι εκείνος, λέγοντάς της συνεχώς ότι θέλει να βγει από το νοσοκομείο και να δώσει χαρά στον κόσμο που τον αγαπά.

«Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε. Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντα ήταν και τι μάχη έδωσε.

Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή. Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται”, είπε μεταξύ άλλων, εμφανώς συγκινημένη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13