search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:52
MENU CLOSE

Ρατσισμός on air από τον Νίκο Μάνεση: Είδα… ισλαμικό ιό (Audio)

26.02.2020 13:53
Τι απαντά ο Μάνεσης στο ΕΣΡ για τη μετάδοση των fake news από την εκπομπή του - Media

 

Απαράδεκτο ρατσιστικό λόγο χρησιμοποίησε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης, ο οποίος έφθασε στο σημείο να παρομοιάσει τους μουσουλμάνους με… ιό.

Συγκεκριμένα, η απαράδεκτη αναφορά έγινε σε ρεπορτάζ για την έκκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα νησιά και την αστεία δικαιολογία ότι οι κλειστές δομές θα λειτουργήσουν ως… ασπίδα προστασίας για τη διάδοση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά, ο ρεπόρτερ σημείωσε ότι «Σήμερα για να δικαιολογήσει την παρέμβαση των ΜΑΤ θυμήθηκε τον κορωνοϊό και τι μας λέει: Κάνω τις κλειστές δομές που θα γίνουν για έξι μήνες, για να σας προστατεύσω μετά από έξι μήνες από τον κορονοϊό. Και δεν κάνει κάνει το αυτονόητο Νίκο, να στείλει 100 γιατρούς στη Χίο. Ούτε αυτό δεν είναι ικανή να κάνει ρε Νίκο».

Και η απάντηση του Ν. Μάνεση; «Εγώ είχα δει έναν άλλον ιό που με ανησύχησε πάρα πολύ, έναν ισλαμικό ιό, είδα. Όταν είδα κάποιους πρόσφυγες ή μετανάστες, νεότατους, κοντοκουρεμένους, σφριγηλότατους, φρεσκοξυρισμένους, με ipad τα οποία δεν έχω τη δυνατότητα να αγοράσω εγώ, εκεί άρχισα να ανησυχώ»…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:51