search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:51
MENU CLOSE

Χολαργός: Αστυνομικός τσακώθηκε με οδηγό μετά από τροχαίο και πυροβόλησε στο πορτ παγκάζ

26.02.2020 14:04
Ισπανός δήμαρχος οδηγούσε μεθυσμένος και δάγκωσε αστυνομικό - Media

 

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη στο Χολαργό, όπου ένας αστυνομικός διαπληκτίστηκε με οδηγό οχήματος μετά από τροχαίο που σημειώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός βγήκε από το αμάξι, συνέχισε να διαπληκτίζεται, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. 

Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός, που είχε στο αυτοκίνητό του την ετοιμόγεννη γυναίκα του, διαπληκτίστηκε με οδηγό άλλου οχήματος, έπειτα από σύγκρουση των οχημάτων τους, στην περιοχή του Χολαργού και στη συνέχεια πυροβόλησε.

Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τίθεται σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σήμερα το μεσημέρι, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού.

Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Το περιστατικό είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες όπου αστυνομικός εκτός υπηρεσίας σηκώνει το υπηρεσιακό του όπλο απέναντι σε πολίτη. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ, επίσης αστυνομικός σήκωσε όπλο απέναντι σε φοιτητέ εντός της σχολής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:51