28/02/2021 14:09:14

Όλε! Ο ταύρος πέταξε στον αέρα σαν πάνινες κούκλες δυο άνδρες που τον παρενοχλούσαν σε φεστιβάλ στην Ισπανία (Video)

Όλε! Ο ταύρος πέταξε στον αέρα σαν πάνινες κούκλες δυο άνδρες που τον παρενοχλούσαν σε φεστιβάλ στην Ισπανία (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη μέσα στην αρένα των ταυρομαχιών κατά τη διάρκεια του «Carnaval del Toro» στην πόλη Ciudad Rodrigo της Ισπανίας. Το κατέγραψε ένας θεατής με την κάμερα του. Η αρένα είναι γεμάτη κόσμο που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να θολώσει τον ταύρο. Κάποια στιγμή ένας νεαρός πηγαίνει πίσω από το δυστυχισμένο ζωντανό, το χτυπάει στα πλευρά και αρχίζει να τρέχει μπροστά του. Δεν προλαβαίνει να κάνει 10 βήματα και παραπατάει και πέφτει. Τότε ο ταύρος παίρνει την εκδίκηση του. Τρέχει επάνω από τον άνδρα που προσπαθεί να σηκωθεί και με τα κέρατα του τον χτυπάει ενώ με τη δύναμη του κεφαλιού του τον σηκώνει στον αέρα σαν να είναι πάνινη κούκλα.

Την ίδια τύχη είχε λίγο αργότερα και ένας άλλος νεαρός οποίος εκνεύρισε τον ταύρο και βρέθηκε ψηλά στον αέρα το επόμενο λεπτό. Και αυτόν τον χτύπησαν τα κέρατα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Virgen de la Vega στη Σαλαμάνκα με τραύματα στο κάτω μέρος της κοιλιάς τους.

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ χρονολογείται από το 1736 και είναι ένα σημαντικό φεστιβάλ στο πλαίσιο των καρναβαλικών εορτασμών στην Ισπανία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.