search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:08
MENU CLOSE

Μέλος της ΔΟΕ: «Αν δεν ελεγχθεί ο κορωνοϊός ως το Μάιο, μπορεί να μη γίνουν οι Αγώνες»

26.02.2020 16:53
Μέλος ΔΟΕ: «Θα αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες» - Media

 

Ο Ντικ Πάουντ, μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, έκανε γνωστό, με νέες του δηλώσεις, πως το μέλλον των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο θα κριθεί μέχρι το Μάιο. Αν μέχρι τότε δεν είναι υπό έλεγχο η έξαρση του κορωνοϊού και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την δημόσια, τότε θα υπάρξει ματαίωση της διοργάνωσης και όχι μεταφορά ή αναβολή τους.

«Αυτή τη στιγμή όλες οι ενδείξεις είναι πως θα πάμε βάσει προγράμματος. Μένουμε αφοσιωμένοι στα αθλήματα και να είστε σίγουροι πως η ΔΟΕ δεν θα στείλει κανέναν σε μια… πανδημία. Είναι μια μεγάλη απόφαση και δεν μπορείς να την πάρεις αν δεν μπορείς να τη βασίσεις σε αξιόπιστα στοιχεία. Δεν μπορείς έτσι απλά να αναβάλεις ένα τόσο μεγάλο γεγονός. Δεν μπορείς να πεις ότι θα το κάνουμε π.χ. τον Οκτώβριο», ανέφερε ο Ντικ Πάουντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07