search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:01
MENU CLOSE

Επίτροπος Υγείας της Ινδονησίας: «Προσοχή οι γυναίκες μπορεί να μείνουν έγκυες εάν μπουν στην ίδια πισίνα που έχουν μπει άνδρες»

26.02.2020 16:54
Επίτροπος Υγείας της Ινδονησίας: «Προσοχή οι γυναίκες μπορεί να μείνουν έγκυες εάν μπουν στην ίδια πισίνα που έχουν μπει άνδρες» - Media

 

Η επίτροπος Υγείας της Ινδονησίας είναι γυναίκα. Ονομάζεται Sitti Hikmawatty. Δε ζει κάπου στο μεσαίωνα αλλά στο 2020. Δήλωσε σε συνέντευξη τύπου πως εάν μια γυναίκα μπει σε μια πισίνα όπου έχει προηγουμένως μπει κάποιος άνδρας με ισχυρό σπέρμα, τότε η γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος.

Για την ακρίβεια είπε και άφησε τους πάντες άναυδους: «Οι γυναίκες μπορούν να παραμείνουν έγκυες στις πισίνες “ακόμη και χωρίς διείσδυση” αν οι άνδρες με “ισχυρό σπέρμα” έχουν μπει στην πισίνα.»

Ειρωνεία της τύχης: στα Ινδονησιακά το επώνυμο Hikmawatty σημαίνει «Σοφία».

Τα λόγια αυτά της επιτρόπου ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τους γιατρούς της χώρας. Με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος κατακεραυνώνει τα όσα είπε η κ. Sitti και απαντάει πως «είναι αδύνατον να μείνει έγκυος μια γυναίκα στο νερό ειδικά όταν δεν υπάρχει διείσδυση». Συνιστούν επίσης στις γυναίκες να μην τρομάζουν πως θα μείνουν έγκυες και να συνεχίσουν να κολυμπούν άφοβα στα ίδια νερά με τους άνδρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51