09/08/2020 11:28:58

Ζέρβας για 38χρονη: Δεν είμαστε σε καμιά καραντίνα για κορωνοϊό - Προληπτικά μέτρα (Video)

Ζέρβας για 38χρονη: Δεν είμαστε σε καμιά καραντίνα για κορωνοϊό - Προληπτικά μέτρα (Video) - Media

 

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τονίζοντας ότι ήδη πραγματοποιείται απολύμανση του δημαρχείου και των υπόλοιπων χώρων.

«Δεν είμαστε σε καμία καραντίνα», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την εκδήλωση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο όπως έγινε γνωστό αφορά σε 38χρονη γυναίκα που πέρασε τη Δευτέρα από το δημοτικό συμβούλιο.

Όπως επισήμανε ο δήμαρχος, έχουν ληφθεί ήδη μέτρα όπως η προληπτική απολύμανση του δημαρχείου και των λοιπών δημοτικών κτηρίων που ήδη γίνεται, η αναβολή των αυριανών (Πέμπτη) εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθούν μεγάλες συναθροίσεις, η διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και η πραγματοποίηση ενημερωτικών δράσεων καθώς και η προμήθεια μέτρων ατομοκής προστασίας σύμφωνα με το ΠΝΠ της κυβέρνησης.

«Εμείς από σήμερα έτσι και αύριο θα είμαστε στα πόστα μας», δήλωσε ο κ. Ζέρβας, προσθέτοντας ότι ο δήμος είναι σε διαρκή ετοιμότητα. «Απαιτείται διαχείριση χωρίς κανένα πανικό», υπογράμμισε ο δήμαρχος.

Πηγή video: Voria

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.