search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:41
MENU CLOSE

Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (Photos)

27.02.2020 07:37
5044746_0

 

Θλίψη στο Πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά, του αγαπημένου ηθοποιού που έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 88 ετών μετά από μια μακρά νοσηλεία στο Αττικόν.

Σήμερα, Πέμπτη, η σορός του τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών από τις 9:00πμ μέχρι τις 19:30.

Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου ηθοποιού θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή στις 11:30 στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ θα ακολουθήσει ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα.

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο στις 7 Φεβρουαρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία.

Οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου υποστηρίχθηκε μηχανικά η αναπνοή του.

Παρά το γεγονός ότι η κατάστασή του είχε σταθεροποιηθεί αρχικά, την 24η Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε σημαντική επιδείνωση της υγείας του η οποία οδήγησε σε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν τις 9:00, η σορός του αγαπημένου ηθοποιού έφτασε στο παρεκκλήσι δίπλα ακριβώς από την Μητρόπολη Αθηνών, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το πρώτο στεφάνι το έστειλε η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού. «Στον λατρευτό μου, Κώστα» αναγραφόταν…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένειά του ζήτησε μέσα από τα social media «Εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:40