search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33
MENU CLOSE

Σταϊκούρας: Εντός δημοσιονομικού πλαισίου, το κόστος του νέου ασφαλιστικού

27.02.2020 08:58
Σταϊκούρας: Σε ποιους κλάδους σχεδιάζεται μείωση του ΦΠΑ - Media

 

Το κόστος του νέου ασφαλιστικού συστήματος κινείται εντός του δημοσιονομικού πλαισίου της χώρας τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, «ανοίγοντας» την τρίτη και τελευταία ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας με τίτλο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e- Ε.Φ.Κ.Α.)».

Υπογράμμισε, δε, ότι το νέο σύστημα είναι πιο δίκαιο και θα ενισχύσει την απασχόληση και την παραγωγικότητα ενώ καλλιεργεί και την ασφαλιστική συνείδηση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες αρχηγών κομμάτων, ενώ η ψήφιση του νομοσχεδίου αναμένεται να διεξαχθεί νωρίς το βράδυ.

Θα προηγηθεί ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ επί της αρχής του νέου ασφαλιστικού καθώς επί της διάταξης που αφορά στην κατάργηση της «13ης σύνταξης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33