10/07/2020 12:23:26

Θα τους μείνει ο Μουτζούρης στα χέρια!

Θα τους μείνει ο Μουτζούρης στα χέρια! - Media

 

Τοπάρχες με πνεύμα αλήτικο, ελλαδίτικο, κολλημένοι στην τουρκοκρατία, που δεν βλέπουν ούτε ένα μέτρο έξω από τον μικρόκοσμό τους, σηκώνουν καπετανάτο εναντίον αυτών που θέλουν να λύσουν το πρόβλημα του μεταναστευτικού επιχειρώντας να διαλύσουν τις τοπικές μαφίες οι οποίες με την καθοδήγηση των ΜΚΟ έχουν στήσει χορό εκατομμυρίων (πολλών εκατομμυρίων…) που αποφέρει η δουλεμπορική εκμετάλλευση των μεταναστών και η κατασπατάληση ευρωπαϊκών επιχορηγήσεων.

Παρεμπιπτόντως, γιατί καθυστερεί η ευρωπαϊκή έρευνα για τα σκάνδαλα των ΜΚΟ; Ποιοι είναι εκείνοι που θεωρούν τις ασύδοτες Μόριες ως χαρά μεγάλη και αντιδρούν στις οργανωμένες από το κράτος δομές φύλαξης; Ποιοι είναι εκείνοι που παρέδωσαν στη νέα κυβέρνηση την συμφωνία να τακτοποιούνται οι πρόσφυγες – μετανάστες στα νησιά και να μην μπορούν να επαναπροωθηθούν από την ενδοχώρα;   

Νησιώτες με αίσθηση ιδιοκτησίας των νησιών, τοπικοί άρχοντες νταλαβεριτζήδες μικροσυμφερόντων και εντολοδόχοι τοπικών μαφιών που λειτουργούν μέσα σ’ ένα πνεύμα μόνιμης και διαρκούς άρνησης: δεν θέλουν καμιά αλλαγή,  δεν θέλουν λύση στο μεταναστευτικό, δεν θέλουν ΧΥΤΑ, δεν θέλουν εναλλακτικές μορφές ενέργειας, δεν θέλουν νόμους, δεν θέλουν τίποτα που τους ξεβολεύει από τον έλεγχο των τοπικών κοινωνιών και το εύκολο χρήμα. Πρόκειται για ιδρυματικές κοινωνίες,  εθισμένες στην άρνηση. 

Νησιώτες με θηριώδη την αίσθηση της ατιμωρησίας και της ασυδοσίας, θεωρούν  ότι μπορούν εν δικαίω να ξυλοφορτώνουν, να πυροβολούν και να μπουκάρουν στους ιδιωτικούς χώρους που κοιμούνται τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας λειτουργώντας σαν λήσταρχοι, υποκινούμενοι από τις χρυσοφόρες ΜΚΟ που επενδύουν δισ. στον ανθρώπινο πόνο και την εξαθλίωση έχοντας την αμέριστη συνδρομή και συμπαράσταση των αρπακτικών της Αριστεράς που τρέφονται από την ανομία, την διάλυση του κράτους, την καθυστέρηση και το μίσος εναντίον της πατρίδας. 

Νησιώτες που δεν θέλουν τίποτα που να διασαλεύει την πανίσχυρη αίσθηση ιδιοκτησίας του τόπου τους και του μικροσυμφέροντος, που θεωρούν όποιον βρίσκεται στο νησί τους, εισβολέα, ξένο, που «ήρθε από την Αθήνα» στα δικά τους χωράφια. Αν δεν επιθυμούν καμιά εξάρτηση και αν δεν γουστάρουν να υπακούουν στους νόμους της «ξένης» πολιτείας, ας αποποιηθούν τα προνόμιά της: την αεροπλοΐα, την ακτοπλοΐα, το ηλεκτρικό, την ασφάλεια, το σύστημα υγείας (να δουν τι ωραία που είναι να σε δέρνουν και να μη σ’ αφήνουν μετά να πας στο νοσοκομείο…) και την εκπαίδευση - κι ας αστυνομεύουν τότε οι ίδιοι με ενόπλους κατσαπλιάδες τις ιδρυματικές κοινωνίες τους, τις εθισμένες στην μόνιμη άρνηση. 

Κι ας κρατήσουν τον Μουτζούρη και τις αγαπημένες τους ΜΚΟ σφιχτά να μην τους φύγουν…   

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.