search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:09
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Διανομέας των ΕΛΤΑ πήγε να παραδώσει φάκελο και βρέθηκε… ξυλοκοπημένος

27.02.2020 10:17
Ηράκλειο: Διανομέας των ΕΛΤΑ πήγε να παραδώσει φάκελο και βρέθηκε... ξυλοκοπημένος - Media

 

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας διανομέας των ΕΛΤΑ στο Ηράκλειο, στην προσπάθειά του να κάνει απλά την δουλειά του!

Ο 45χρονος άνδρας βρέθηκε από την μια στιγμή στην άλλη, να δέχεται άγρια επίθεση, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, από έναν άνδρα στον οποίο προσπάθησε να παραδώσει μια επιστολή, στην επιχείρηση του τελευταίου στο Γιόφυρο.

Ακόμα και σήμερα, δυο ημέρες μετά το περιστατικό, ο 45χρονος δεν μπορεί να καταλάβει τι ήταν αυτό που προκάλεσε το μένος του επιχειρηματία εναντίον του!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο διανομέας, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει σχετική μήνυση, βρέθηκε στο γραφείο του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιου Βοργιά και περιέγραψε το περιστατικό:

«Είμαι διανομέας στα ΕΛΤΑ courier. Πήγα να παραδώσω ένα φάκελο σε μια επιχείρηση στο Γιοφυρο. Ο υπεύθυνος έλειπε από εκεί, ήταν ένας υπάλληλος του. Ο υπάλληλος πήρε τον υπεύθυνο τηλέφωνο. Μου είπαν να περιμένω πέντε λεπτά. Ομως δεν μπορούσα να περιμένω, γιατί είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μας. Τους το είπα. Είχα εκεί παραπάνω μια παράδοση, και στο γυρισμό θα τους άφηνα το φάκελο. Όπως κι έγινε. Μπήκα μέσα στην επιχείρηση, ήταν εκεί ο υπεύθυνος. Με το που με είδε μου είπε: “πρέπει ρε να παίρνεις τηλέφωνο”, με ένα ύφος εριστικό και απειλητικό. Του λέω τότε: “Δεν είμαι υποχρεωμένος να παίρνω τηλέφωνο. Είμαι διανομέας”. Με το που άκουσε τη λέξη διανομέας του γύρισε το μάτι. Άρχισε και χτυπούσε το γραφείο του, πετούσε τα πράγματα και με έβριζε. Είδα μια κατάσταση που με φόβισε. Πήρα το φάκελο και του είπα να έρθει να τον πάρει από το γραφείο. Με το που του το είπα, έκλεισε την πόρτα και με έκλεισε μέσα στο μαγαζί. Του είπα “ανοίξτε την πόρτα, θέλω να συνεχίσω το δρομολόγιο μου”. Μου απάντησε πως “από εδώ δεν φεύγεις”. Όλα αυτά μου τα έλεγε βρίζοντας με. Κάνω έτσι να ανοίξω τη συρόμενη πόρτα και τότε με σπρώχνει επάνω σε ένα αυτοκίνητο, μια κλούβα και άρχισε να με χτυπάει. Έφυγα και κάλεσα την Αστυνομία. Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, νομικά. Έχω χτυπήσει. Πήγα στο νοσοκομείο και έχω πρόβλημα. Αυτόπτες μάρτυρες ήταν ο υπάλληλος του και ένας από μια γειτονική επιχείρηση».

Ο 45χρονος, ο οποίος έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή, υπογράμμισε ότι βίωσε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, στα 15 χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά:

«Δεν γίνεται να ξυπνάμε το πρωί, να πηγαίνουμε στη δουλειά μας χωρίς να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και να τρώμε και ξύλο! Έχω χτυπήσει στο δεξί μου χέρι. Αυτή τη δουλειά την κάνω πάνω από 15 χρόνια και δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Κι είμαι στο δρόμο όλη μέρα», σημείωσε.

Από την πλευρά του, την έντονη αποδοκιμασία του για την επίθεση στον 45χρονο εργαζόμενο εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς.

«Θυμίζω ότι πέρσι εργοδότης είχε στρέψει όπλο σε εργαζόμενο. Έχουμε μια σειρά απαράδεκτων συμπεριφορών», τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:09