search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:54
MENU CLOSE

Νίκολας Κέιτζ: Πήγε βόλτα την κοπέλα του στον… τάφο του (Photos)

27.02.2020 10:54
Νίκολας Κέιτζ: Πήγε βόλτα την κοπέλα του στον… τάφο του (Photos) - Media

 

Ξαφνιάστηκαν όσοι είδαν τον Νίκολας Κέιτζ στο νεκροταφείο του Σεντ Λούις πιασμένο χεράκι χεράκι με τη μελαχρινή συνοδό του. Ο χολιγουντιανός σταρ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Νέα Ορλεάνη φρόντισε να πάει τη μυστηριώδη γυναίκα που ήταν στο πλευρό του ρομαντικό ραντεβού στον… τάφο του!

Ο εκκεντρικός ηθοποιός ο οποίος φαίνεται ότι αν μη τι άλλο διαθέτει μαύρο χιούμορ, ξενάγησε τη νέα σύντροφό του στον τάφο σε σχήμα πυραμίδας που αγόρασε για τον εαυτό του το 2010. Το μνημείο, ύψους σχεδόν 3 μέτρων, φέρει τη λατινική φράση “omnia ab uno”, δηλαδή «όλα από ένα» και θα αποτελέσει, σύμφωνα με δηλώσεις του, την τελευταία του κατοικία. Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κέιτζ ύστερα από τον χωρισμό του μετά τον διάρκειας τεσσάρων ημερών γάμο του στο Λας Βέγκας με τη make-up artist πρώην σύντροφό του.

Η νέα συνοδός του, με την οποία ήταν ντυμένος ασορτί, δεν του άφησε ούτε στιγμή το χέρι κι έδειχνε να απολαμβάνει την ιδιαίτερη αυτή ξενάγηση που της έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλαίσιο της αποκριάτικης παρέλασης Mardi Grass στην πόλη.

«Έμειναν στο νεκροταφείο περίπου ένα τέταρτο κοιτάζοντας τον τάφο του και μετά βγήκαν. Χαιρέτησαν τους πάντες και τους ευχήθηκε να περάσουν καλά» ανέφερε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες που είδε το ζευγάρι να καταφτάνει συνοδεία του οδηγού του Κέιτζ.

Πηγή: espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53