search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:59
MENU CLOSE

Παιδί 10 ετών πυροβολήθηκε στην κοιλιά από τη θεία του όταν εκείνη έβγαζε σέλφι φωτογραφίες με ένα όπλο

27.02.2020 15:00
Παιδί 10 ετών πυροβολήθηκε στην κοιλιά από τη θεία του όταν εκείνη έβγαζε σέλφι φωτογραφίες με ένα όπλο  - Media

 

Η 19χρονη Caitlyn Smith, πήγε να πάρει τον ανιψιό της από το νηπιαγωγείο στο Trail Chisholm στο Χιούστον του Τέξας. Θα έμενε μαζί του όλο το απόγευμα στο σπίτι και θα τον πρόσεχε αφού οι γονείς του είχαν να πάνε σε ένα σημαντικό ραντεβού.

Θεία και ανιψιός πήγαν στο σπίτι και ύστερα από κάποια ώρα η 19χρονη άρχισε να βγάζει selfie φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει τις φωτογραφίες της περισσότερο… ενδιαφέρουσες. Η αδερφή της και μητέρα του παιδιού, της είχε πει που φυλάνε το όπλο, και πήγε και το πήρε.

Με το πιστόλι στο ένα χέρι και το κινητό στο άλλο συνέχιζε να τραβάει φωτογραφίες τον εαυτό της, μέχρι που ένα κατά λάθος ελαφρύ πάτημα του δακτύλου της στη σκανδάλη και το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Η σφαίρα βρήκε το παιδί στην κοιλιά, το οποίο εκείνη την ώρα έπαιζε αμέριμνο στο δωμάτιο. Η 19χρονη μετέφερε η ίδια το παιδί στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του και πλέον είναι αισιόδοξοι ότι το παιδί θα διαφύγει τον κίνδυνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51