28/05/2020 19:15:16

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα περιστατικά σε Λαμία και Λάρισα

Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Η Αλαμπάμα θα στερήσει τη διασωλήνωση από άτομα με προβλήματα υγείας - Media

 

Προσωρινή λήξη συναγερμού στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά την εξέταση και του δεύτερου μαθητή από την Ιστιαία με συμπτώματα γρίπης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ούτε ο 12χρονος μαθητής από τη Βόρεια Εύβοια, που είχε ταξιδέψει στην Ουγγαρία, όπως και ο μαθητής Λυκείου από τα Καμένα Βούρλα, δεν συγκέντρωναν το ιστορικό για να χαρακτηριστούν ως «ύποπτα» κρούσματα κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα, ευχάριστα ήταν τα νέα και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς κοντά στην αρνητική απάντηση για την 60χρονη ασθενή, αρνητικά ήταν και τα αποτελέσματα για τη νεαρή φοιτήτρια από την Καρδίτσα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.

Η διαφορά μεταξύ των περιστατικών σε Λαμία και Λάρισα ήταν ότι στην περίπτωση του Νοσοκομείου Λαμίας οι δύο ασθενείς δεν είχαν καν τα στοιχεία να χαρακτηριστούν ως «ύποπτα» και εδώ αποκαλύπτεται ένας άνευ λόγου και αιτίας πανικός που σίγουρα δε βοηθάει στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.