search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:28
MENU CLOSE

ΕΔΕ για τη συμπεριφορά αστυνομικών σε Χίο, Λέσβο (Video)

27.02.2020 17:43
ΕΔΕ για τη συμπεριφορά αστυνομικών σε Χίο, Λέσβο (Video) - Media

 

Τη διεξαγωγή ΕΔΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, θα διερευνηθούν συμπεριφορές και γεγονότα που σχετίζονται με τα συμβάντα του τελευταίου τριημέρου στα νησιά της Χίου και της Λέσβου.

Νωρίτερα στη μέρα,  επικράτησε σκηνικό μεγάλης έντασης στη Χίο, στο λιμάνι των Μεστών, κατά τη διάρκεια αναχώρησης των ΜΑΤ που είχαν φθάσει προ ημερών στο νησί, για να συνοδεύσουν τα μηχανήματα κατασκευής της νέας μεταναστευτικής – προσφυγικής δομής.

Ακολούθησε χάος με αστυνομικούς εκτός ελέγχου αρχικά να τραμπουκίζουν Λιμενικούς (!) που προσπάθησαν τους επαναφέρουν στην τάξη και στη συνεχεία να πηδούν την περίφραξη, να πετούν χημικά και να ξυλοφορτώνουν κατοίκους.

Σε άλλο ερασιτεχνικό βίντεο από τα επεισόδια, φαίνονται αστυνομικοί να κυνηγούν συγκεντρωμένους και κάποια στιγμή να ακινητοποιούν έναν από αυτόν και ξεκινούν να τον ξυλοφορτώνουν. Τουλάχιστον δέκα αστυνομικοί των ΜΑΤ φαίνεται να χτυπούν αλύπητα με γροθιές στο κεφάλι, κλωτσιές και κλομπ, έναν άνδρα που έχει πέσει στο έδαφος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15