search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:54
MENU CLOSE

«Παρανομείτε, σας απαγορεύω» – Το βίντεο με τις φωνές και την αποχώρηση Μουτζούρη από το δελτίο του Mega

27.02.2020 19:51
«Παρανομείτε, σας απαγορεύω» - Το βίντεο με τις φωνές και την αποχώρηση Μουτζούρη από το δελτίο του Mega  - Media

 

Σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρης.

Ουσιαστικά αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα της Δώρας Αναγνωστοπούλου επειδή… το κανάλι έδειξε το βίντεο, το οποίο χαρακτήρισε «παράνομο υλικό».

Ο κ. Μουτζούρης εξαπέλυσε επίθεση προς την παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε για την χειρονομία που έκανε η οποία και προκάλεσε σάλο.

Ειδικότερα σε ερώτηση για το αν συνάδουν τέτοιες αντιδράσεις με το δημόσιο αξίωμά του, ο Περιφερειάρχης όχι μόνο δεν θέλησε να ανασκευάσει για τις απρεπείς δηλώσεις του, αλλά μίλησε σε υψηλούς τόνους, λέγοντας μάλιστα πως καταγγέλλει τα όσα προβλήθηκαν στα κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο περιφερειάρχης δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει χυδαία την παρουσίαση του θέματος από το κεντρικό δελτίο, το οποίο πρόβαλε με κάθε εγκυρότητα τόσο το βίντεο με την προσβλητική κίνηση του Κώστα Μουτζούρη όσο και την έντονη αντίδραση του Μαξίμου.

Στη συνέχεια μάλιστα παρά το κάλεσμα της παρουσιάστριας, Δώρας Αναγνωστοπούλου, για ήρεμο διάλογο, ο κ. Μουτζούρης συνέχισε με επιθετικό ύφος να φωνάζει και να αρνείται την όποια ερώτηση.

Ο περιφερειάρχης μάλιστα επέλεξε να αποχωρήσει από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με αυτό το απαράδεκτο τρόπο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:54