search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:40
MENU CLOSE

UEFA Ranking: Άλμα του Ολυμπιακού – Ποιες ομάδες ξεπέρασε, τι σημαίνει αυτό

28.02.2020 08:06
Ολυμπιακός: Με στόχο το πρώτο γκολ και το Final 8 - Media

 

Η νίκη του Ολυμπιακού στο Emirates επί της Άρσεναλ έστειλε τους ερυθρόλευκους στη σημερινή κλήρωση της επόμενης φάσης του Europa League.

Δεν τους έστειλε όμως μόνο στη Νιόν για την κλήρωση, αλλά και σε καλύτερη θέαση στο club ranking της UEFA. Την κατάταξη δηλαδή από την οποία προκύπτει στις κληρώσεις αν μια ομάδα θα είναι στους δυνατούς ή στους αδύνατους.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, με την πρόκρισή του επί της Άρσεναλ βρέθηκε από την 37η θέση στην 33η. Στην κατάταξη ξεπέρασε τις Λειψία, Μπράγκα, Λάτσιο και Μονακό. Από αυτές, μόνο η πρώτη αγωνίζεται στο Champions League, ενώ οι άλλες τρεις δεν συνεχίζουν στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσεις 42.000 βαθμούς και η συγκομιδή αυτή τον στέλνει στους δυνατούς των προκριματικών του Champions League και του Europa League.

Πηγή: fosonline.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:39