search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:35
MENU CLOSE

Βίντεο με επίθεση Χρυσής Αυγής κατά μετανάστη

18.06.2012 12:21
Βίντεο με επίθεση Χρυσής Αυγής κατά μετανάστη - Media

Βίντεο με επίθεση κατά μετανάστη, στο σταθμό του Μετρό Αττικής,  που αποδίδεται σε ομάδα της Χρυσής Αυγής αναρτήθηκε χθες, 17 Ιουνίου, στο διαδίκτυο.

Βίντεο με επίθεση κατά μετανάστη, στο σταθμό του Μετρό Αττικής,  που αποδίδεται σε ομάδα της Χρυσής Αυγής αναρτήθηκε χθες, 17 Ιουνίου, στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρεται πρόκειται για επίθεση με μαχαίρι κατά μετανάστη.

Στο 43” ακούγεται ο μετανάστης να φωνάζει “βοήθεια” ενώ οι δράστες φαίνεται να κλοτσάνε, και ακριβώς στο πρώτο λεπτό ακούγεται (αρκετά δύσκολα όμως) “μαλάκα,του’μπηξες το μαχαίρι” “μαλάκα,μπήκε μέσα του όλο”.

Όπως φαίνεται, ο άνδρας της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης παρακολουθεί το συμβάν κατεβαίνοντας προς το Μετρό από τις γραμμές του ΗΣΑΠ.

Σύμφωνα με τον χρήστη που το ανέβασε στο youtube, «οι κάμερες του σταθμού πρέπει να έχουν πάρει τα πρόσωπα των δραστών», γιατί μετά ακούγεται να λένε οι δράστες  “μας έχουν πάρει οι Κάμερες, πάμε να την κάνουμε” ή κάτι σχετικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28