search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:35
MENU CLOSE

Θα διακινούσε πάνω από ένα κιλό ηρωίνης στη Ρόδο

28.02.2020 09:04
Θα διακινούσε πάνω από ένα κιλό ηρωίνης στη Ρόδο - Media

 

Τη μια μετά την άλλη ερεύνησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τις δύο κατοικίες που διατηρεί στη Ρόδο ένας νεαρός Έλληνας, καθώς είχαν ενημερωθεί ότι είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα «σκληρών» ναρκωτικών που σκόπευε να διαθέσει προς πώληση σε χρήστες του νησιού.

Αρχικά, ο 28χρονος ύποπτος ακινητοποιήθηκε και υποβλήθηκε σε έλεγχο, αλλά τα ευρήματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν οι αστυνομικοί. Οι πληροφορίες τους, όμως, επιβεβαιώθηκαν όταν ερεύνησαν τα σπίτια του, όπου ανακάλυψαν ποσότητες ηρωίνης βάρους ενός κιλού και 97 γραμμαρίων και κατέσχεσαν επιπλέον μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για την διανομή των ναρκωτικών, καθώς και μετρητά ύψους 2.895 ευρώ, που αποτελούσαν τα παράνομα έσοδά του.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:31