search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:17
MENU CLOSE

Ανακοίνωση εργαζομένων – ΕΣΗΕΑ για το «λουκέτο» στη «Νέα Σελίδα» 

28.02.2020 09:05
Ανακοίνωση εργαζομένων - ΕΣΗΕΑ για το «λουκέτο» στη «Νέα Σελίδα»  - Media

 

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της «Νέας Σελίδας», μετά την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» και του ιστότοπου neaselida.gr.
 
Οι εργαζομένοι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, πως ο Ηλίας Λιβάνης, προστέθηκε στη μακριά αλυσίδα των εργοδοτών που εμπορεύονται συνεχώς την είδηση αναστέλλοντας την έκδοση του τίτλου «Νέα Σελίδα» και τη λειτουργία του ιστότοπου neaselida.gr.

Μάλιστα τονίζουν πως τους οφείλονται οι μισθοί του 2020 και παραμένουν στο χώρο εργασίας τους, για να εξοφληθούν άμεσα.
 
Η ανακοίνωση των εργαζομένων της  «Νέας Σελίδας»:
 
 Στη µακριά αλυσίδα των εργοδοτών που εµπορεύονται ανεπιτυχώς την είδηση προστέθηκε ο Ηλίας Λιβάνης, αναστέλλοντας την έκδοση του τίτλου «Νέα Σελίδα» και τη λειτουργία του ιστότοπου neaselida.gr.

Εµείς οι εργαζόµενοι, που µας οφείλονται οι µισθοί του 2020, παραµένουµε στον χώρο εργασίας µας και περιµένουµε άµεσα τα αυτονόητα: εξόφληση, αποζηµιώσεις και ό,τι ακόµα δικαιούµαστε.

Οι εργαζόµενες και οι εργαζόµενοι

«Νέα Σελίδα» – neaselida.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», η οποία προχώρησε στην αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας, χωρίς καμία διευκρίνιση για τις προθέσεις της έναντι των συναδέλφων μας δημοσιογράφων.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί την ιδιοκτησία της εφημερίδας να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις της, να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα και να αποδώσει τις νόμιμες αποζημιώσεις στους συντάκτες της. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα ανεχθούμε ένα νέο «κακοστημένο» σήριαλ ομηρίας των συναδέλφων μας και θα σταθούμε αποφασιστικά στο πλευρό τους σε όλες τις εκ του νόμου απορρέουσες διεκδικήσεις τους.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30