search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:59
MENU CLOSE

«Θα κάνουμε την ταινία Κώστα, σήκω»: Τα συγκινητικά λόγια της Ντενίση για τον Βουτσά (Video)

28.02.2020 09:41
«Θα κάνουμε την ταινία Κώστα, σήκω»: Τα συγκινητικά λόγια της Ντενίση για τον Βουτσά (Video) - Media

 

Συνεργάστηκε μαζί του για τρία χρόνια στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη», ενώ οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να κάνουν μια ταινία μαζί.

Μια ταινία, που ωστόσο, δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν καθώς η ζωή είχε άλλα σχέδια… Ο λόγος για τη Μιμή Ντενίση η οποία μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου φίλου και συναδέλφου της, Κώστα Βουτσά στον οποίο αφιέρωσε την παράσταση της Πέμπτης.

«Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το θέατρο και ειδικά για αυτό το θέατρο. Ο Κώστας Βουτσάς δεν ήταν ένας απλός ηθοποιός, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Εγώ ένιωθα σαν να ήταν πατέρας μου, όπως και όλοι μας εδώ. Παίξαμε τρία χρόνια σε αυτή τη σκηνή και στην Κύπρο και στην Θεσσαλονίκη και ήταν πάντα η χαρά της ζωής, κι εκείνος που είχε όρεξη για τα πάντα και θέλω να σας πω ότι μέχρι τελευταία στιγμή που τον είδα στην Εντατική, η μόνη στιγμή που άνοιξε τα μάτια του ήταν όταν του είπα: «Θα κάνουμε την ταινία Κώστα, σήκω!». Δυστυχώς ο Θεός τον ήθελε κοντά του. Θέλω να σηκωθείτε και να τον χειροκροτήσετε όλοι», ανέφερε η Μιμή Ντενίση με τους θεατές να χαρίζουν στον αγαπημένο μας ηθοποιό το πιο θερμό του χειροκρότημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:57